Strategisk bön

Strategisk bön för vår civilisation och att Guds rike skall bryta fram i Mellanöstern och hela världen.

Uppdaterad 05.02.2020

– Välsignad vare Abrahams, Isaks och Jakobs Gud för hans stora plan för Israels och hela världens upprättelse och att han skall lägga Israels fiender under Messias fötter!   Messias tusenårsrike står vid dörren.

 

USA – Ryssland och FN

 1. Vi tackar för att USA:s president Trumps flyttade USA:s ambassad till Jerusalem på Israels 70 årsdag. Detta skall bli en vattendelare och Saudiarabien och Egypten skall stå bakom beslutet och gå emot Palestiniernas anspråk på Jerusalem.
 2. Vi tackar för att demokraternas Ryssland och Ukraina spår har torka ut och blivit ett fiasko och att ljuset i from av en bumerangen skall drabba demokrat partiet och Joe Bidens och Hillary Clinton och deras konstiga affärer med Ukraina och Ryssland skall avslöjas.
 3. Vi ber att Trump skall sopa golvet med demokraterna som Jehu sopade rent efter Jezebel och att demokrat partiet skall splittras.
 4. Vi ber att Trump och Putin skall bli goda vänner – men kunna hålla upp skenet av fiendskap för att förgöra Iran och Saudiarabien, om det inte finns någon annan utväg. (Typ att Khomenei dör och att folket tar makten)
 5. Vi ber att Trump, Putin och Antonio Guterres tillsammans skall tvinga de islamska nationerna i FN att avluta sin smutskastning mot Israel och att FN skall kunna ta itu med verkliga problem. Städa FN från islamisterna!
 6. Vi ber att judarnas bröder araberna skall be om ursäkt för sitt beteende mot Israel.
 7. Vi ber att FN:s stadga skall återupprättas och att alla demokratiska stater skall inta sin rättmätiga plats i de viktigaste FN organen. Diktaturer och islamska stater skall avslöjas och fråntas sin rätt att sitta i viktiga FN organ.
 8. Städa Säkerhetsrådet och Rådet för Mänskliga Rättigheter från islamister och diktaturer.
 9. Vi ber att Israel skall upprättas i FN och att arabfolken skall hylla Israel i FN.
 10. Vi ber att tvåstatslösningen skall förklaras död. Vi ber att Trump skall överge tvåstatslösningen på sikt i samråd med Saudiarabien och Egypten i samband med sin fredsplan.
 11. Vi ber att Trump skall tvinga Saudierna att betala Jordanien för att de tar emot palestinier från Västbanken och betala Egypten för att de tar emot araber från Gasa och överlämnar Västbanken och Gasa till Israel.
 12. Vi ber att ingen skall lyckas lönnmörda Trump nu när demokraternas kuppförsök har misslyckats.

 

Nordkorea, Kommunist Kina och Taiwan:

 1. Vi ber att en försoningsprocess mellan Nord- och Sydkorea genast skall inledas och att de båda staterna skall förenas och Nordkorea bli ett fritt land med kristna kyrkor och ekonomisk tillväxt och att kommunist-Kina inte skall förmå stoppa denna utveckling.
 2. Vi ber att Nordkoreas huvudstad Pyongyang återigen skall kallas” Österns Jerusalem” genom en stor folkväckelse som även skall spridas till nationerna
 3. Att Trump plan med Nordkorea skall bli framgångsrik.
 4. Att det skall avslöjas att Kina hjälpt Nordkorea och Iran att framställa kärnvapen och att Kina använder Nordkorea för att testa sina kärnvapen och ballistiska missiler (om det är så) Låt ljuset avslöja Kinas onda planer att ”byta” Nordkorea mot Taiwan och Sydkinesiska havet med Trump.
 5. Att Trump skall förstå att beskydda Taiwan och Sydkinesiska havet med kärnvapenbestyckade hangarfartyg mot Kinesisk invasion om USA tvingas gå in i Nordkorea.  Att inte Trump skulle luras att byta Nordkorea mot Taiwan som Kommunist Kina anser sig äga.
 6. Att Trump skulle konfrontera Kina över de illegala konstgjorda öar vid Spratlyöarna i Sydkinesiska havet som Kina militariserat mot internationell rätt.
 7. Att Kommunist Kina skall tvingas på knä pga av ekonomisk kris och sitt eget folks vilja till demokrati och ekonomiska reformer. Om nödvändigt efter ett långt handelskrig med USA.
 8. Att Trumps handelskrig mot Kina, med tilltagande tulltariffer, skall få kommunismen på fall och leda till att diktaturen i Nordkorea faller och återbördas till broderfolket i Sydkorea.
 9. Kina blir en postkommunistisk demokratisk nation eller uppdelat i flera nationer. Kommunisterna skall inte längre få sko sig på USA och EU och skapa arbetslöshet i USA, Europa.
 10. Att EU och USA skall stå enade i kampen mot Kinas kommunistiska ekonomiska expansion.
 11. USA och Europa kan flytta produktionen från Kina till t.ex. Vietnam och Mexiko tills Kina befriats från kommunistdiktaturen. EU kan flytta sin produktion till Nordafrika och skapa arbetsplatser där istället för att importera islam till Europa.

 

De palestinska lögnerna

 1. Vi ber att de palestinska lögnerna skall avslöjas – de är araber som skamligt utnyttjats av andra araber som slagträ mot Israel.
 2. Vi ber att PLO/Fatah och Hamas aldrig skall lyckas försonas så länge de tror på islams krigsgud
 3. Vi ber att ”palestinierna” skall överge Islam och vända sig till Israels Gud och på så vis bli integrerbara i Israel.

 

Jordanien

Vi ber att Jordanien skall bli Palestina.

 

Dom över nationerna och Islam –  får och get nationer (Matt 25:31-32)

 1. Vi ber att Gud skall uppenbara om Islam är Antikrists system och om Shiamuslimernas Mahdi (12:e Imam) är den kommande Antikrist i Mellanöstern.
 2. Vi ber att Israels Gud skall gå till doms mot de nationer som hotar Israels existens. Trampa vinpressen som i Upp 14:19 (ettusen sexhundra stadier = 300 km)
 3. Vi ber att ”frukten” av 1400 år av Islams oförsonlighet skall ruttna i form av att konflikten mellan Sunni och Shia skall blossa upp, men att så få människor som möjligt skall dö i denna process.
 4. Vi ber att folk skall fly hals över huvud från Islam till Israels Messias när de ser Guds dom över Islams lögner.
 5. Vi ber att islam skall bli avslöjat efter 1400 år av lögner, död och förintelse och att muslimerna skall få uppenbarelser av Jesus själv och att de skall göra om sina Moskéer till Kyrkor i Mellanöstern.
 6. Vi ber att muslimernas flykt från Islam till Jesus skall ses av alla folk så att alla folk ser Guds hand i rörelse och förundras. (som när Kommunismen och Berlinmuren föll, fast större och på ett andligt plan)
 7. Vi ber att araberna skall be Judarna att förstöra Klippmoskén och bygga upp det tredje Templet (eller att arkeologer entydigt skall visa att tredje templet fanns på ett annat ställe än al-Aqsa och Klippmoskén är idag)

 

Iran och Saudiarabien (kommande konflikt på kort sikt 0-7 år)

 1. Vi ber att så få människor som möjlig skall dö det blir krig mellan Iran och Saudiarabien.
 2. Vi ber att när Irans andlige ledare Ayatollah Khamenei dör så skall det vara omöjligt för Mullorna att styra och hålla ihop landet. Då skall folket ta makten från Mullorna och färre människor dör och folket kan göra bättring och vända sig till Israels Gud.
 3. Vi ber att kronprinsen i Saudiarabien skall bli mycket framgångsrik i att modernisera landet och att han skall få folkets stöd och kunna utrota den extrema Wahabismen i landet.
 4. Vi ber att Saudiarabien genast skall öppna diplomatiska förbindelser med Israel.
 5. Vi ber att Israel skall få vara till stor hjälp för Saudiarabien mot Persien (Iran).
 6. Vi ber att Irans inblandning i kriget i Jemen skall avslöjas och bli uppenbar.
 7. Vi ber att Iran skall beskyllas för kriget i Jemen och världen skall vända sig mot Iran.
 8. Vi ber att Sunni Araberna skall ”offra” Palestinierna på Västbanken och Gaza, som de kallar Shia,  och hänvisa dem till Jordanien från Västbanken eftersom Iran har stulit Sunni-arabernas Palestina-agenda. (Trumps fredsplan)
 9. Vi ber att palestinierna i Jordanien skall få nog av sin Heshmenitiska minoritets kung Hussein och avsätta honom och utropa Palestina i Jordanien. Jämför ”Palestinas” och Jordaniens flaggor – ”Ta bort stjärnan (= Kungen av Jordanien) så har du Palestinas flagga”
 10. Vi ber att Saudiske prinsen skall säga att Jordanien är det enda Palestina som palestinierna behöver.
 11. Vi ber att alla muslimer väster om Jordanfloden på ”Västbanken” (Samarien och Judeen) som är islamister skall fly öster om Jordanfloden till det som idag är Jordanien.
 12. Vi ber att alla muslimer skall inse att det står i den gamla Koranen att allt land väster om Jordanfloden tillhör Judarna för evig tid. Redan det skulle lösa ”palestinaproblemet” på Västbanken. (Sura 5: 21 och Sura 26:59)  Det finns inget stöd för Palestina i Koranen – enbart stöd för judarnas tillgång till Västbanken till evig tid.  Det finns dock olika tolkningar om detta men om Saudiarabiens Sunniledare för fram denna tolkning så mister Palestinierna allt stöd bland sunnimuslimer.
 13. Vi ber att Saudiarabien skall bli ett kristet land (Jesaja 42:11-12)

 

Iranavtalet och Islamska Staten Iran

 1. Vi tackar för att Trump har hävt Iranavtalet och konfronterar EU och Iran med ingående inspektioner.
 2. Vi ber att Irans fula och lögnaktiga spel skall avslöjas. Alla deras ambassader i Europa skall stängas på en och samma dag och diplomaterna utvisas.
 3. Vi ber att EU då skall få förstånd att följa USA:s exempel och att alla EU tjänstemän som mutats av Iran skall tvingas avgå med omedelbar verkan. 
 4. Vi ber att hela FN på en enda dag skall vända sig mot Iran och att Israel skall ingå som permanent medlem i Säkerhetsrådet.
 5. Vi ber att Trump tar itu med Iran och Nord Korea och att så få människor som möjligt skall dö och att attackerna skall vara extremt framgångsrika och att Mullorna skall avsättas av folket.
 6. Vi ber om ett snabbt och smärtfritt regimskifte i Iran

 

Europas Europeiska Union

EU:s utrikesminister Federica Mogherinis efterträdare från november 2019, Josep Borrell 72 är en socialist från Spanien som förväntas fortsätta EU:s Israelfientliga politik och hålla fast vid de palestinska lögnerna. Han vill dessutom få med Turkiet som EU medlem vilket betyder fri rörlighet för turkar inom Schengenområdets 26 medlemsländer.  Islamiseringen av EU kommer att ta ny fart genom detta.   Vi ber att Josep Borrells tid skall bli mycket kort i EU toppen.

Om EU fortsätter sin Israelfientliga politik ber vi att dom utdelas över EU:s ekonomi så att EU faller sönder i nationalstater.  EU:s federalistiska drömmar måste skrotas eftersom de hotar nationernas suveränitet genom invandring och ekonomisk tvångströja.

Vi ber att de nationer inom EU som välsignar Israel också skall få en välsignad ekonomi som ”fårnationer” och att ”getnationerna” som förbannar Israel skall få en dålig ekonomi. Vi ber att ”fårnationerna” skall lära sig av Israels blomstrande ekonomi och avreglera arbetsmarknaden och ge bättre förutsättningar för att starta nya företag och sänka företagsbeskattningen och arbetsgivaravgifter för att få igång ekonomin.

 

Pakistan

 1. Vi ber att de kristnas situation i Pakistan skall lyftas upp i alla sammanhang
 2. Vi tackar för att Asia Bibi blivit frigiven.  Hon har suttit 9 år i fängelse för sin fråga  ”Min Gud dog för mej – vad gjorde Muhammed för er?”
 3. Vi ber att Indien skall försvara sig framgångsrikt mot aggressioner från Pakistan
 4. Vi ber att Pakistans kärnvapen skall komma i trygga händer eller desarmeras.

 

Egypten

 1. Vi ber att Egyptens president Al Sisi skall få stor framgång och bli omvald till president till 2030 och ingå många avtal med Israel.
 2. Vi ber att Muslimska Brödraskapet aldrig mer skall ha framgång i Egypten
 3. Vi ber att Egypten skall hjälpa Israel att städa bort Hamas från Gaza och ISIS från Sinai. (Trumps fredsplan)
 4. Vi ber att Egypten på sikt skall kunna bli en framgångsrik demokrati efter att Islam fallit och Egypten blivit ett kristet land igen, som det en gång var innan islam ockuperade landet på 700-talet.

 

Israel och arabstaterna (Jakob förbereder mötet med Esau)

Vi ber att relationen mellan Saudiarabien, Egypten och Israel skall växa sig stark och att de skall bli en välsignelse på jorden.  Jes. 19:24

 

Vi ber att vi kan göra som Pauls: ”Resa till Jerusalem med hjälpen till de heliga.” (Rom 15:25)

 1. Vi ber att de Messiastroende judarna i Israel skall se sina familjer och sina församlingar få stor välsignelse och bli hela Israel till välsignelse.
 2. Vi ber att från Sion skall lag utgå, och HERRENS ord från Jerusalem (Mika 4:2)
 3. Vi ber att Jerusalem inte skall delas utan få fred och bli ett bönens hus.
 4. Visa oss hur vi ekonomiskt skall kunna stödja ”de heliga i landet” och det utvalda folket.

 

Kurdistan

Vi ber att alla goda krafter i världen skall arbeta för upprättandet av Kurdistan –  söndervittrandet av östra Turkiet och västar Iran och norra Syrien och Irak – för ett STOR Kurdistan som har alla förutsättningar till att bli en demokrati och Israels vän i regionen.

 

Turkiet och Iran (kommande alians mot Israel, på lång sikt 7-20 år)

 1. Vi ber att alla kristna skall inse att domen mot nationerna kommer att vara en dom mot islam och Israels grannar, de muslimska nationerna – inte mot USA och EU, även om vi också drabbas sekundärt genom ekonomin.
 2. Vi ber att neo-Ottomanen Erdogans avsikter i Turkiet skall avslöjas om det är så att han vill skapa ett nytt Kalifat (och är Gog i Magogs land Hesekiel 38-39) Från världens alla hörn: (Perser, etiopier och puteer ska förena sig med dig) och kulminerar till dom på Harmagedon
 3. Vi ber att Turkiets och Irans nuvarande planer på att attackera Saudiarabien (skökan) skall avslöjas för USA:s militär.
 4. Vi ber att Jerusalem skall skina som en stjärna i hela Mellanöstern och att Islam skall falla till marken och aldrig vara framgångsrika mot Guds utvalda folk.
 5. Vi ber att kristna skall inse att Jesu återkomst skall bli levande för alla och att Antikrist inte skall vara något skrämmande utan något som händer i Mellanöstern och att Jesus skall besegra honom där. Antikrists ande förnekar att Jesus är Guds son och Islam slår fast att Gud har ingen son.
 6. Vi ber att alla kristna trots allt skall älska alla medmänniskor och inte låta eskatologin påverka människokärleken.
 7. Vi ber att Guds rike skall krossa Islam genom att frälsa muslimer idag! Daniels bildstod faller för att Guds rike krossar lerfötterna då Guds rike breder ut sig i Mellanöstern.  Jesus krossar nationerna när han ”kommer ridande österifrån genom arabländerna till Jerusalem” och upprättar riket där.

 

What Will Our Resurrected Bodies Be Like – Joel Richardson