Israel står inför GOGkriget nu

 

ISRAEL NU PÅ RANDEN TILL GOGKRIGET

“…i hjärtat gör ni upp onda planer, era händer banar väg för våld i landet.” (Ps 58:3)

Detta bibliska år började med en blodröd måne över Israel och sedan dess har blod fortsatt att flyta på gatorna i Israel i en våg av muslimsk terror som ännu ingen ser något slut på. Som väl är misslyckas nu allt fler attentat, vilket är ett stort bönesvar, men antalet mördade judar i denna terrorvåg över Israel är nu uppe i 29. Nära 300 har skadats, många för resten av livet. Över 2000 attacker med stenkastningar har ägt rum, ett genomsnitt på 24 per dag. Vi måste fortsätta att be.

Det senaste offret är en sexbarnsmamma som knivhöggs till döds i sitt hem utanför Hebron framför hennes barn av en arabisk tonåring. Barnens liv räddades genom att mamman vägrade låta mördaren dra ur kniven ur hennes kropp innan han tvingades fly. Han greps inom ett dygn efter en intensiv jakt. Fadern har uttalat sig på palestinsk TV att han är stolt över sin sons bestialiska mord på en sexbarnsmamma.

Många i Israel är besvikna på Netanyahu att han och försvarsminister Ya’alon inte gör något mer konkret för att stoppa terrorn. Judiskt Hems ledare Naftali Bennet sa nyligen: ”Vi har de bästa och mest kreativa tänkarna i världen i Israel. Vi måste sätta oss ner och komma fram till en lösning och inte bara låta terrorn fortsätta.” Efter det senaste terrormordet utanför Hebron vädjade tempelaktivisten Yehuda Glick till Netanyahu: ”Sluta släcka bränder! Stå frimodigt upp och ta initiativet!” Vi behöver be att Israel kan ta konkreta initiativ till att stoppa det muslimska, palestinska våldet!

Upptrappning mot ändetidens Gogkrig

Som vanligt så sätter världens nationer nu inte press på palestinierna att de måste stoppa detta våld. Nej, palestinierna har alltsedan Arafats dagar lärt sig att terror lönar sig. Pressen ökar nu i stället varje vecka både från USA och EU på Israel att de ska ge upp sitt eget land. I spetsen för dessa påtryckningar vilka uppmuntrar den palestinska terrorn går idag Sverige med dess utrikesminister Wallström. Det påstås att den främsta orsaken till Wallströms ohederliga påhopp på Israel är Sveriges strävan att komma med i FNs säkerhetsråd.

Det är mindre än 100 år sedan hela världssamfundet erkände det judiska folkets historiska rätt till en egen stat på just de områden man nu påstår att de bor illegalt och försvårar världsfreden. Så mycket är löften från världssamfundet värda när det gäller Israel. Men det finns en som håller förbund och som aldrig sviker sina löften och det är Israels Gud! Han kommer att gripa in som svar på bön!

Detta år kan vi förvänta oss att pressen på Israel kommer att fortsätta öka starkt. Det är Obamas sista år i Vita Huset och det bådar inte gott för Israel. Obama har under sin tid som president hunnit släppa lös den s.k. arabiska våren, sett till att Iran kommer att få tillgång till atomvapen, övergett USAs ledande roll i Mellanöstern och släppt fram Ryssland som dominerande militärmakt i detta strategiska område. Hans högsta önskan är att upprätta en palestinsk terrorstat via påtryckningar från FN.

Ryssland befinner sig nu vid Israels norra gräns med avancerade vapen som Israel inte har något försvar för. I själva verket kontrollerar Putin nu obehindrat hela luftrummet över Israel med dessa högteknologiska vapen. Ryssland står också som försvarare för både Iran och Hezbollah. Det är en oerhört farlig situation som Israel befinner sig i. Just nu finns det visserligen taktiska överenskommelser mellan Israel och Ryssland angående situationen i Syrien. Men denna situation kan snabbt förändras utan att Israel har makt att göra någonting åt detta. Det är helt och hållet Ryssland som bestämmer sedan USA under President Obama dragit sig tillbaka. I årtionden har USA sett till att Israel kunnat behålla det teknologiskt militära övertaget i Mellanöstern. Den tiden är nu över. Det ryktas också att Obama vill ta över FN efter Ban Ki Moon när han avgår 2017. Pusselbitarna börjar falla på plats inför Gogkriget mot Israel. Vi behöver be.

 

Annonser

Om Peter

Benjamin Netanyahu: "We've seen this before. There was a master race. Now there's a master faith." - "Islam is as dangerous in a man as rabies in a dog." Sir Winston Churchill
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s